Запечений рататуй по-турецьки

ДРУГІ СТРАВИ
795 Запечений рататуй по-турецьки
Фото - Запечений рататуй по-турецьки
інгредієнти:
  • Кабачок 1 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Вино біле сухе 1 ч.л.
  • Базилік 1 ст.л.
  • Сіль 2 ст.л.
  • Орегано
  • Перець білий
  • Коріандр
  • Меліса

Запечений рататуй по-турецьки інгредієнти Овочі нарізати тонкими кружечками, кружечки баклажана посипати сіллю для видалення гіркоти, почекати 10 хвилин і промокнути серветкою або трохи віджати. Овочі розкласти зеброю.

Запечений рататуй по-турецьки Приготувати соус в блендері: часник, олія, томатна паста, вино, базилік, сіль, орегано, перець білий, коріандр, меліса.

Розігріти духовку до 200°С (або запікати у мікрохвильовій печі у комбі-режимі).

Налити на дно посуду для запікання трохи соусу. Потім красиво викласти кружечки.

фото Запечений рататуй по-турецьки Залити овочі соусом, намагаючись трохи соусу влити і між кружечками.

Закрити посуд фольгою і поставити в духовку на 1 годину. Через годину перевірити готовність - розмотати фольгу і дістати 1 кружечок кабачка або баклажана - він не повинен бути сирим.

Фольгу зняти і поставити назад для того, щоб соус як слід запікся.

Розкласти порційно «стовпчиками», полити соусом.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарный словарь

Мясные салаты без майонеза с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

рецепт кофе гляссе

Семена почтой, в том числе редкие - приготовление брокколи и цветной капусты. Купить капусту.

новогодние блюда рецепты с фото

Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты салатов морепродукты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter