Запечений рататуй по-турецьки
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Вино біле сухе 1 ч.л.
- Базилік 1 ст.л.
- Сіль 2 ст.л.
- Орегано
- Перець білий
- Коріандр
- Меліса
Овочі нарізати тонкими кружечками, кружечки баклажана посипати сіллю для видалення гіркоти, почекати 10 хвилин і промокнути серветкою або трохи віджати. Овочі розкласти зеброю.
Приготувати соус в блендері: часник, олія, томатна паста, вино, базилік, сіль, орегано, перець білий, коріандр, меліса.
Розігріти духовку до 200°С (або запікати у мікрохвильовій печі у комбі-режимі).
Налити на дно посуду для запікання трохи соусу. Потім красиво викласти кружечки.
Залити овочі соусом, намагаючись трохи соусу влити і між кружечками.
Закрити посуд фольгою і поставити в духовку на 1 годину. Через годину перевірити готовність - розмотати фольгу і дістати 1 кружечок кабачка або баклажана - він не повинен бути сирим.
Фольгу зняти і поставити назад для того, щоб соус як слід запікся.
Розкласти порційно «стовпчиками», полити соусом.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарный словарь
Мясные салаты без майонеза с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Семена почтой, в том числе редкие - приготовление брокколи и цветной капусты. Купить капусту.
новогодние блюда рецепты с фото
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепты салатов морепродукты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter