Запечений пангасіус під овочами
- Філе пангасіуса 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Помідор маринований 2 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Спеції (майоран, орегано)
- Сир 150 г
- Сіль
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці.
У маринованих помідорів зняти шкірку. Нарізати кубиком помідори свіжі і мариновані. Болгарський перець нарізати соломкою.
На сковороді з олією обсмажити цибулю, моркву і перець.
Потім додати нарізані помідори, спеції, посолити і тушкувати хвилин 5.
Філе риби нарізати на шматочки приблизно 5х5 сантиметрів.
До овочів додати сметану, посолити і тушкувати хвилину.
На деко викласти шматки риби, посолити, поперчити, посипати приправами.
Зверху викласти овочевий соус і дрібно нарізану зелень.
Натерти сир на тертці і посипати ним зверху соус.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.
Рецепт похудения в одной капсуле - салаты с яблоками рецепты.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.
Осетинские пироги Три Пирога - пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи. Гидронефроз. Эффективное лечение.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter