Запечений оселедець
- Оселедець (малосольний) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 150 мл
- Борошно 50 г
- Перець чорний
- Масло вершкове 2 ст.л.
Деко змастити невеликою кількістю вершкового масла.
Оселедець почистити, розділити на порційні шматочки, добре вимочити.
Кожен шматочок спочатку опустити в молоко, потім обваляти у борошні і розкласти на деко в один шар.
Цибулю нарізати кільцями, викласти на оселедець.
Масло, що залишилося, сильно охолодити в морозилці, нарізати стружкою й посипати на цибулю, полити молоком, що залишилося, поперчити.
Випікати в духовці при температурі 190 градусів 30 хвилин.
Подавати страву гарячою з хлібом, картоплею і солоними огірочками. Також можна приготувати до нього соус "Тартар".
Здесьлазанья со шпинатом
Готовим со вкусом: салаты с редькой рецепты с фото.
recepti.biz салати з оселедцем
ТутЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
http://recepti.biz.ua рецепт Холодной закуски
Торты пирожные без выпечки. Кулинария торт без выпечки.
www.recepti.biz.ua интересные и вкусные рецепты салатов
Доставка Имперских Блюд: рецепт маргариты пиццы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter