Запечeний лящ "Донський"
- Лящ 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста квашена 500 г
- Гриби опеньки 200 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції (коріандр, майоран, імбир)
- Картопля 1 кг
- Олія рослинна
Ляща почистити і випатрати через спинку. Зробити такий же розріз (тільки він буде більш глибокий), як на черевці, і вийняти нутрощі. Рибку ретельно промити.
Начинка. Цибулю нарізати соломкою і обсмажити на олії.
Додати опеньки.
Трохи обсмажити і додати квашену капусту. Краще якщо вона буде солодкувата.
Трохи протушкувати і додати томатну пасту.
У кінці додати ікру або молочко (дрібно нарізані), якщо є. Ретельно розподілити по начинці.
Злегка посолити, поперчити і додати спеції.
Рибку посолити і поперчити (зовні і зсередини), а потім начинити масою.
Картоплю очистити, помити і нарізати на досить великі шматочки. Укласти навколо риби, посолити, поперчити і скропити олією.
Запікати у розігрітій до 200-220 градусів духовці (температуру можна спочатку зробити 200, а через хвилин 30 збільшити до 220), до готовності риби і картоплі (приблизно 1 годину 20 хвилин).
Рецепт сирника з макомРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Французская кухня рецептыБиографии французских художников и их картины
Рецепты с фото: легкие супы рецепты с фото.
Готовим со вкусом: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter