Запечeний лящ "Донський"

ДРУГІ СТРАВИ
887 Запечeний лящ "Донський"
Фото - Запечeний лящ
інгредієнти:
  • Лящ 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Капуста квашена 500 г
  • Гриби опеньки 200 г
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції (коріандр, майоран, імбир)
  • Картопля 1 кг
  • Олія рослинна

Запечeнний лящ Ляща почистити і випатрати через спинку. Зробити такий же розріз (тільки він буде більш глибокий), як на черевці, і вийняти нутрощі. Рибку ретельно промити.

Запечeнний лящ Начинка. Цибулю нарізати соломкою і обсмажити на олії.

фото Запечeнний лящ Додати опеньки.

Запечeнний лящ Трохи обсмажити і додати квашену капусту. Краще якщо вона буде солодкувата.

Запечeнний лящ Трохи протушкувати і додати томатну пасту.

Запечeнний лящ У кінці додати ікру або молочко (дрібно нарізані), якщо є. Ретельно розподілити по начинці.

Запечeнний лящ Злегка посолити, поперчити і додати спеції.

Запечeнний лящ Рибку посолити і поперчити (зовні і зсередини), а потім начинити масою.

Запечeнний лящ Картоплю очистити, помити і нарізати на досить великі шматочки. Укласти навколо риби, посолити, поперчити і скропити олією.

Запечeнний лящ Запікати у розігрітій до 200-220 градусів духовці (температуру можна спочатку зробити 200, а через хвилин 30 збільшити до 220), до готовності риби і картоплі (приблизно 1 годину 20 хвилин).

Запечeнний лящ

Рецепт сирника з макомРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты

Вкуснейшие рецепты тут - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.

Французская кухня рецептыБиографии французских художников и их картины

Рецепты с фото: легкие супы рецепты с фото.

Готовим со вкусом: как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter