Запечений лосось у гірчичному соусі "Барська радість"

ДРУГІ СТРАВИ
649 Запечений лосось у гірчичному соусі "Барська радість"
Фото - Запечений лосось у гірчичному соусі
інгредієнти:
  • Філе рибне (лосось) 300 г
  • Асорті овочеве (цвітна капуста, броколі, морква, картопля, стручкова квасоля) 200 г
  • Вино біле напівсолодке 1 ст.л.
  • Гірчиця
  • Сіль
  • Перець
  • Лимон 0.25 шт.
  • Гранат (зерна) 10 шт.
  • Вершки (33%) 50 г
  • Вино біле (напівсолодке) 50 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Морква 0.5 шт.

Маринад.

Змішати гірчицю з білим вином, додати сіль, перець і вичавити в отриману масу лимон. Ретельно перемішати. Отриманим маринадом обмазати очищене філе охолодженого лосося. Залишити на 15 -17 хвилин.

Соус.

Крупно нарізати цибулю і моркву. Обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки. Залити вином і на повільному вогні довести до кипіння. Коли об'єм рідини зменшиться у два рази, додати вершки. Тушкувати на середньому вогні до загустіння. Процідити соус у глибоку сковороду через дуршлак, щоб позбутися від цибулі та моркви. Отриману масу поставити на повільний вогонь, довести до кипіння, а потім додати гірчицю, сіль і перець. Перемішати і зняти з вогню.

Замариновану рибу обсмажити з одного боку до золотистої скоринки. Розігріти духовку до 170 градусів, поставити рибу обсмаженою стороною догори на нижній рівень духовки. Запікати 7-9 хвилин.

Овочі.

Відварити овочі до напівготовності, остудити. Потім обсмажити до золотавої скоринки із додаванням солі і перцю.

Викласти овочі на тарілку, зверху покласти рибу і полити усе гірчичним соусом. Прикрасити страву зеленню і кольоровою цибулею.


ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рождественские блюда рецепты в БразилииПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины