Запечений лосось у гірчичному соусі "Барська радість"
- Філе рибне (лосось) 300 г
- Асорті овочеве (цвітна капуста, броколі, морква, картопля, стручкова квасоля) 200 г
- Вино біле напівсолодке 1 ст.л.
- Гірчиця
- Сіль
- Перець
- Лимон 0.25 шт.
- Гранат (зерна) 10 шт.
- Вершки (33%) 50 г
- Вино біле (напівсолодке) 50 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Морква 0.5 шт.
Маринад.
Змішати гірчицю з білим вином, додати сіль, перець і вичавити в отриману масу лимон. Ретельно перемішати. Отриманим маринадом обмазати очищене філе охолодженого лосося. Залишити на 15 -17 хвилин.
Соус.
Крупно нарізати цибулю і моркву. Обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки. Залити вином і на повільному вогні довести до кипіння. Коли об'єм рідини зменшиться у два рази, додати вершки. Тушкувати на середньому вогні до загустіння. Процідити соус у глибоку сковороду через дуршлак, щоб позбутися від цибулі та моркви. Отриману масу поставити на повільний вогонь, довести до кипіння, а потім додати гірчицю, сіль і перець. Перемішати і зняти з вогню.
Замариновану рибу обсмажити з одного боку до золотистої скоринки. Розігріти духовку до 170 градусів, поставити рибу обсмаженою стороною догори на нижній рівень духовки. Запікати 7-9 хвилин.
Овочі.
Відварити овочі до напівготовності, остудити. Потім обсмажити до золотавої скоринки із додаванням солі і перцю.
Викласти овочі на тарілку, зверху покласти рибу і полити усе гірчичним соусом. Прикрасити страву зеленню і кольоровою цибулею.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рождественские блюда рецепты в БразилииПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter