Запечений лосось і асорті сирне у виноградних листочках
- Лосось (стейк) 3 шт.
- Сік лимона 0.25 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Листя виноградне
- Сир козячий (3%, м’який) 250 г
- Пармезан 50 г
- Бринза 50 г
- Часник 1 зуб.
- Вершки (38%) 250 мл
- Кмин (свіжий)
- Розмарин (сушений)
- Олія оливкова
Стейки посолити, поперчити, скропити лимонним соком і відставити просочуватися.
Виноградне листя промити. Приготувати сирну суміш - з'єднати сири, вичавлений зубчик часнику, змішати всю масу.
Викласти по чайній ложці на листочок, загорнути.
Соус: на сковороду вилити вершки, довести майже до кипіння і всипати пармезан, перемішувати безперервно, доки маса злегка не загусне, додати кмин і розмарин.
Дно форми викласти листочками.
Укласти усе щільно. Полити злегка оливковою олією.
Залити соусом.
Поставити у духовку на максимальну температуру на 15 хвилин.
Салат вкуснятина с грибамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Праздничные первые блюдаПраздничное агентство. Праздничная компания
Приготовление вкусных блюд - приготовление блюд в микроволновке. Рецепты приготовления блюд.
Кофейня шоколадница торт медовик производство тут
Посмотреть рецепт торта наполеон здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter