Запечений короп "Горіхова насолода"
- Короп (свіжий) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сало (свіже) 200 г
- Горіхи грецькі 150 г
- Зелень
- Сіль
- Перець
Коропа помити і натерти зовні і зсередини сіллю.
Очистити цибулю та нарізати маленькими кубиками.
Сало свіже нарізати також невеликими кубиками.
Волоські горіхи подрібнити за допомогою блендера.
На розігріту сковороду викласти сало і обсмажити, при цьому виділяється жир, на якому обсмажити цибулю до м'якості. До цибулі і шкварок додати горіхи і смажити все разом ще 3 хвилини.
Упоперек риби зробити насічки.
Начинити рибу приготовленим фаршем.
У насічки уставити тонкі шматочки сала, і заколоти черевце зубочистками.
Коропа укласти на деко, змащене олією, і відправити у духовку, нагріту до 160°. Запікати протягом 40 хвилин. Видалити зубочистки.
Посипати рубаною зеленню.
Купить овощные консервы - консервация овощей. Секрет свежих продуктов здесь.
recepti.biz.uaРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Нужен свадебный торт - медовик торт. Купить кондитерку.
Кулинарный сайт поварешаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter