Запечений кабачок "макаронник"
- Кабачок ("макаронний", "спагеті") 1 шт.
Кабачок помити, витерти, розрізати (якщо маленький - на 2 частини, великий - на 4). Видалити м'які волокна з насінням. Змастити частини олією, посолити і поперчити.
Поставити запікати на 25-35 хвилин при 215 градусах. Під час процесу зливати рідину (сік кабачка) з "човників". Якщо це четвертинки, рідини не буде.
При нагріванні макаронний кабачок розпадається на волокна, схожі на вермішель, спагеті. Це спагеті треба виделкою збирати зі стінок кабачка. Зверху покласти шматочок вершкового масла. Подати можна з м'ясом, іншими овочами, просто із зеленню.
recepti.biz Биографии французских художников и их картины
Как приготовить летний салат: рецепт салата с буряком. Рецепты салатов на любой вкус.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами здесь
Рецепты салат морепродуктыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты горячих праздничных блюд. Кулинария рецепты праздничных блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Интересует метод Ларисы Ренар - психолог лариса ренар. Помощь психолога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter