Запечений гусак із яблуками
608
інгредієнти:
- Гусак 4 кг
- Яблуко (Антонівка) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Часник 5 зуб.
- Кмин свіжий 5 г
- Сіль
- Перець чорний
Гуся натерти сіллю і перцем зовні і зсередини. Нафарширувати яблуками, ріпчастою цибулею, часником і кмином. Поставити у духовку на 140 градусів на 2 години. Далі витягти і остудити. Прикрасити.
Салат святковий рецептКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт кукла рецепт с фото.
Рецепт морковного пирога - рецепты новогодних блюд.
Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат морепродукты рецепт. Рецепт салат морепродукты.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі