Запечeний фенхель
644
інгредієнти:
- Фенхель 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Молоко 150 мл
- Крупа вівсяна (Геркулес) 3 ст.л.
- Масло вершкове 100 г
- Сіль 0.5 ч.л.
- Сир (тертий) 100 г
Два великих качанчики фенхелю нарізати півкільцями.
Зрізати зелень, гарно промити.
Протушкувати в сковороді на вершковому маслі 15 хвилин, до прозорості, посолити.
У окремому посуді змішати молоко, яйця і геркулес, посолити, зробити заливку.
Перекласти фенхель у вогнетривку каструлю і помістити в духовку.
Запікати 10 хвилин при температурі 175 градусів.
На дрібній тертці натерти сир, посипати фенхель і відправити в духовку ще на 10 хвилин.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі