Запечeний фенхель

ДРУГІ СТРАВИ
644 Запечeний фенхель
Фото - Запечeний фенхель
інгредієнти:
  • Фенхель 2 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Молоко 150 мл
  • Крупа вівсяна (Геркулес) 3 ст.л.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Сир (тертий) 100 г

Запечeнний фенхель інгредієнти Два великих качанчики фенхелю нарізати півкільцями.

Зрізати зелень, гарно промити.

Протушкувати в сковороді на вершковому маслі 15 хвилин, до прозорості, посолити.

У окремому посуді змішати молоко, яйця і геркулес, посолити, зробити заливку.

Запечeнний фенхель Перекласти фенхель у вогнетривку каструлю і помістити в духовку.

Запікати 10 хвилин при температурі 175 градусів.

На дрібній тертці натерти сир, посипати фенхель і відправити в духовку ще на 10 хвилин. 

 

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter