Запечeний фарширований перчик "Тин"
774
інгредієнти:
- Перець болгарський 3.5 шт.
- Печінка куряча 300 г
- Цибуля порей 100 г
- Селера коренева 100 г
- Селера черешкова 2 шт.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Сіль
- Листове тісто
- Сир твердий
- Олія рослинна
- Перець
Кореневу селеру нарізаємо соломкою і обсмажуємо на рослинній олії.
Цибулю порей нарізаємо соломкою, додаємо до селери.
Кладемо печінку, нарізану невеликими шматочками.
Додаємо болгарський перець, нарізаний соломкою.
Потім додаємо нарізані стебла селери. Обсмажуємо хвилин 5.
Додаємо соєвий соус. Якщо солі буде недостатньо, можна трохи досолити.
Бальзамічний оцет.
Мед.
Готуємо перець. Розрізаємо його навпіл, і вичищаємо середину.
Наповнюємо перець начинкою, обов'язково разом із соусом.
Від шматка листового тіста відрізаємо смужки. Викладаємо "тин".
Посипаємо тертим сиром і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку.
Готуємо до готовності тісто. Воно стане хрустким.
Прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.
Авокадо креветки салат рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі