Запечений ескалоп
709
інгредієнти:
- Ескалоп 4 шт.
- Сир твердий 80 г
- Сухарі панірувальні 70 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Спеції
Ескалопи обсмажити на сковороді у невеликій кількості олії. Посолити, поперчити. Обсмажити по 1 хвилині на кожній стороні на великому вогні.
Змішати сир, олію, панірувальні сухарі, дрібно порізаний часник, порубану або суху зелень.
Потім додати жовток.
Викласти ескалопи на деко і змастити зверху приготовленою сумішшю.
Поставити в духовку і запікати 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Салаты с перепелиными яйцами рецепт. Салат рецепт сердце перепелиные яйца огурцы лук.
Открыть кулинарный сайт. Кулинарные сайты пошаговые.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі