Запечений дзеркальний короп

ДРУГІ СТРАВИ
1020 Запечений дзеркальний короп
Фото - Запечений дзеркальний короп
інгредієнти:
  • Короп 1 шт.
  • Лимон
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції (розмарин, естрагон, перець рожевий, чебрець, паприка, базилік, чабер садовий)

Коропа почистити, видалити всі нутрощі і зябра, добре промити і просушити. Посолити, поперчити, посипати травами, у черевце покласти 2 часточки лимона і 1 часточку замість зябер. Загорнути у фольгу і поставити в попередньо прогріту до 230°С духовку на 30 хвилин. При подачі на стіл можна прикрасити листям салату і зеленню.

Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.

Рецепт салат охотничийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты блюд из рыбы в духовке с фотоСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд

Скачать картинки на Рабочий стол Российскую команду Спартак http://recepti.biz.ua

Рецепты с малиной - рецепти торти з фото.

Кулинария французская кухня рецепты скачать. Рецепты старой французской кухни.

ТутРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

немецкий маковый торт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter