Запечений дзеркальний короп
- Короп 1 шт.
- Лимон
- Сіль
- Перець
- Спеції (розмарин, естрагон, перець рожевий, чебрець, паприка, базилік, чабер садовий)
Коропа почистити, видалити всі нутрощі і зябра, добре промити і просушити. Посолити, поперчити, посипати травами, у черевце покласти 2 часточки лимона і 1 часточку замість зябер. Загорнути у фольгу і поставити в попередньо прогріту до 230°С духовку на 30 хвилин. При подачі на стіл можна прикрасити листям салату і зеленню.
Поилки для домашней птицы: салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.
Рецепт салат охотничийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты блюд из рыбы в духовке с фотоСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд
Скачать картинки на Рабочий стол Российскую команду Спартак http://recepti.biz.ua
Рецепты с малиной - рецепти торти з фото.
Кулинария французская кухня рецепты скачать. Рецепты старой французской кухни.
ТутРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter