Запечений баранячий окіст
- Окіст (баранячий) 1.5 кг
- Соус соєвий 100 мл
- Оцет (бальзамічний) 4 ст.л.
- Сік лимона 1 шт.
- Приправа (Прованські трави) 1 ст.л.
- Суміш перців
- Сіль
- Зира (кмин)
Баранячий окіст нарубати, вимити, ретельно обсушити.
Маринад. Змішати соєвий соус, бальзамічний оцет, додати сік лимона, посолити і поперчити, додати трави і зіру.
У маринад помістити м'ясо.
Перекласти у щільний пакет (так все м'ясо буде стикатися із маринадом), щільно зав'язати і поставити в холодильник мінімум на 6 годин.
Розігріти духовку до 180 градусів.
Баранину помістити у рукав для запікання або загорнути у фольгу.
Зробити зверху декілька отворів для виходу пари.
Запікати у духовці 1 годину 10 хвилин.
Потім розгорнути і знову відправити у духовку для зарум'янювання на 15-20 хвилин.
Подавати із зеленню та часниковим соусом (змішати сметану із часником, приправити сіллю і перцем.)
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter