Запечений баранячий окіст

ДРУГІ СТРАВИ
622 Запечений баранячий окіст
Фото - Запечений баранячий окіст
інгредієнти:
  • Окіст (баранячий) 1.5 кг
  • Соус соєвий 100 мл
  • Оцет (бальзамічний) 4 ст.л.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Приправа (Прованські трави) 1 ст.л.
  • Суміш перців
  • Сіль
  • Зира (кмин)

Запечений баранячий окіст інгредієнти Баранячий окіст нарубати, вимити, ретельно обсушити.

Запечений баранячий окіст Маринад. Змішати соєвий соус, бальзамічний оцет, додати сік лимона, посолити і поперчити, додати трави і зіру.

фото Запечений баранячий окіст У маринад помістити м'ясо.

Запечений баранячий окіст Окорок Перекласти у щільний пакет (так все м'ясо буде стикатися із маринадом), щільно зав'язати і поставити в холодильник мінімум на 6 годин.

 

Запечений баранячий окіст Соевийсоус Розігріти духовку до 180 градусів.

Баранину помістити у рукав для запікання або загорнути у фольгу.

Зробити зверху декілька отворів для виходу пари.

Запікати у духовці 1 годину 10 хвилин.

Потім розгорнути і знову відправити у духовку для зарум'янювання на 15-20 хвилин.

Запечений баранячий окіст Оцет

Подавати із зеленню та часниковим соусом (змішати сметану із часником, приправити сіллю і перцем.)

Рецепт приготовления салата мимозаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.