Запечений баранячий бік
640
інгредієнти:
- Баранина (ребро) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Паприка 2 ст.л.
За добу ребро змастити сумішшю рослинної олії, часнику, паприки і залишити в холодильнику маринуватися. На наступний день укласти у лоток для запікання, додати ароматні трави, накрити фольгою і поставити в духовку на 60 хвилин при температурі 200 градусів.
За 15 хв до готовності зняти фольгу і дати м'ясові добре зарум'янитися.
Баранячий бік подавати дуже гарячим із печеними овочами або зеленим салатом.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты панакоты с фото.
Кулинарные рецепты на сайте. Готовим дома кулинарный сайт.
Оригинальные торты на заказ: лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі