Запечений баклажан із лососем
- Баклажан 600 г
- Лосось (свіжий) 400 г
- Картопля 8 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чилі
- Карі
- Лавровий лист 4 шт.
- Приправа (суха, солона)
- Олія оливкова
- Сир твердий
- Перець болгарський (жовтий) 0.5 шт.
Вийняти ложечкою із зубчиками м'якоть із баклажанів. Опустити половинки баклажана хвилин на сім у підсолену киплячу воду.
Лосося знадобиться 400 г: по 100 г - на кожну порцію (половинку баклажана). Кожен шматочок лосося присипати солоною сумішшю.
Картоплю нарізати кільцями, натерти моркву.
Сковороду змастити олією, на дно викласти картоплю у два ряди, половинки баклажана розкласти по краях. У центр між баклажанами знову укласти картоплю. Солити не треба. Поперчити, посипати карі. Сковороду поставити у розігріту духовку на 200 градусів. Через 20 хвилин дістати з духовки. Розкласти поверх картоплі кільця цибулі і терту моркву. Посипати солоною приправою.
На цибулю та моркву (у середину) розкласти сир. Зверху - кільця цибулі залишені, моркву і дрібно нарізаний перець. І знову сковороду поставити у духовку на 20-30 хвилин до готовності. Температура 180-200 градусів.
До баклажанів із лососем і картоплею можна додати маринований огірочок і кукурудзу.
Кулинарные рецепты с фотографиями: рецепты юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter