Запечені яйця з печерицями
- Печериці 500 г
- Яйце 8 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сухарі панірувальні 50 г
- Вершки (густі або сметана) 0.5 л
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Дрібні печериці помити. Якщо не дуже дрібні, то нарізати невеликими шматочками.
Рослинну олію розігріти на сковороді і покласти туди гриби. Тушкувати доки вся вода не випарується. Додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити до готовності.
Додати вершки (або сметану), посолити і поперчити за смаком.
Формочки змастити олією і викласти туди гриби.
У яйцях білки відокремити від жовтків.
Жовтки акуратно покласти на гриби.
Білки збити з сіллю. Акуратно ввести потертий сир і панірувальні сухарі.
Викласти навколо жовтка суміш з білка.
Запекти в гарячій духовці (близько 180°С) хвилин 15.
Салаты с редькой рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты греческой кухни с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Здесьначинки на пиццу
Рецепт маргариты пиццыРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Украинская кухня книгаИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter