Запечені томати зі свинними реберцями
- Помідор 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Оливки (зелені і чорні, без кісточок) 4 ст.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Ребра свинні 600 г
Помідори миємо й ріжемо на четвертинки або на половинки.
Головку часнику ділимо навпіл. Разом з помідорами і оливками кладемо у термостійку форму. Збризкуємо олією, солимо, перчимо і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.
Свинні реберця обсмажуємо на оливковій олії по 2 хвилини з кожного боку.
Перекладаємо до помідорів і знову відправляємо в духовку на 5 хвилин.
Подаємо з відвареною і обсмаженою молодою картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты украшения для тортов.
Рецепты салатов на любой вкус - салат сонечко рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты с фотографиями - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Купить колбасу, цены: колбаса домашняя без кишок.
Блюда с рецептами: новогодние блюда рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter