Запечені томати зі свинними реберцями

ДРУГІ СТРАВИ
841 Запечені томати зі свинними реберцями
Фото - Запечені томати зі свинними реберцями
інгредієнти:
  • Помідор 1 кг
  • Часник 5 зуб.
  • Оливки (зелені і чорні, без кісточок) 4 ст.л.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Ребра свинні 600 г

Запечені томати до свинячим реберцям інгредієнти Помідори миємо й ріжемо на четвертинки або на половинки.

Запечені томати до свинячим реберцям Головку часнику ділимо навпіл. Разом з помідорами і оливками кладемо у термостійку форму. Збризкуємо олією, солимо, перчимо і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.

фото Запечені томати до свинячим реберцям Свинні реберця обсмажуємо на оливковій олії по 2 хвилини з кожного боку.

Запечені томати до свинячим реберцям Помідор Перекладаємо до помідорів і знову відправляємо в духовку на 5 хвилин.

Запечені томати до свинячим реберцям Часник

Запечені томати до свинячим реберцям Оливки Подаємо з відвареною і обсмаженою молодою картоплею.

Запечені томати до свинячим реберцям Маслоолівковое

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты украшения для тортов.

Рецепты салатов на любой вкус - салат сонечко рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты с фотографиями - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.

Купить колбасу, цены: колбаса домашняя без кишок.

Блюда с рецептами: новогодние блюда рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter