Запечені свинячі реберця
- Реберця свинячі 1.5 кг
- Мед 2 ст.л.
- Вино 150 мл
- Гірчиця готова 0.5 ст.л.
- Гірчиця французька (із зернами) 1.5 ст.л.
- Сіль, перець
- Травки сушені (орегано, базилік, хмелі-сунелі)
- Горіх мускатний мелений
- Куркума 0.5 ч.л.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
Реберця помити, нарізати на порційні шматки, скласти у миску.
Цибулину нарізати кільцями або півкільцями, покласти до ребер. Посолити, поперчити, перемішати.
Додати вино, гірчицю, мeд, всипати травички.
Мускатний горіх та куркуму додати.
Все перемішати, зверху поставити тарілку, на тарілку який-небудь прес і поставити на годину в холодильник, щоб замаринувалося. Викласти на решітку у розігріту духовку і запікати 30 хвилин при температурі 200°С.
Подавати з рисом.
Шоколадный пудинг в микроволновке за 3 минутыСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты с малиной - рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.
Осетинские пироги на заказ: салати з ананасом. Рецепты салатов на любой вкус.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter