Запечені свинячі реберця

ДРУГІ СТРАВИ
975 Запечені свинячі реберця
Фото - Запечені свинячі реберця
інгредієнти:
  • Реберця свинячі 1.5 кг
  • Мед 2 ст.л.
  • Вино 150 мл
  • Гірчиця готова 0.5 ст.л.
  • Гірчиця французька (із зернами) 1.5 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Травки сушені (орегано, базилік, хмелі-сунелі)
  • Горіх мускатний мелений
  • Куркума 0.5 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.

Реберця помити, нарізати на порційні шматки, скласти у миску.

Цибулину нарізати кільцями або півкільцями, покласти до ребер. Посолити, поперчити, перемішати.

Додати вино, гірчицю, мeд, всипати травички.

Мускатний горіх та куркуму додати.

Все перемішати, зверху поставити тарілку, на тарілку який-небудь прес і поставити на годину в холодильник, щоб замаринувалося. Викласти на решітку у розігріту духовку і запікати 30 хвилин при температурі 200°С.

Подавати з рисом.

Шоколадный пудинг в микроволновке за 3 минутыСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

Рецепты с малиной - рецепти блюд на кожен день. Поможем выйти замуж в Германию.

Осетинские пироги на заказ: салати з ананасом. Рецепты салатов на любой вкус.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter