Запечeні свинячі рeберця
618
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1.2 кг
- Соус соєвий 100 мл
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Розділити на шматочки і помити реберця.
М'ясні рeберця нарізати порційно і замаринувати протягом 15-30 хв у соусі (оливкова олія, соєвий соус, мед, перець, трохи солі).
Викласти у форму.
Запікати у жаростійкій формі при температурі 180°C близько 1 години.
Купить кондитерку: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Красим айца черничным вареньем здесь
Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі