Запечeні свинячі рeберця
	
					765				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1.2 кг
- Соус соєвий 100 мл
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
 Розділити на шматочки і помити реберця.
 Розділити на шматочки і помити реберця.
 М'ясні рeберця нарізати порційно і замаринувати протягом 15-30 хв у соусі (оливкова олія,  соєвий соус, мед, перець, трохи солі).
 М'ясні рeберця нарізати порційно і замаринувати протягом 15-30 хв у соусі (оливкова олія,  соєвий соус, мед, перець, трохи солі).
 Викласти у форму.
 Викласти у форму.
Запікати у жаростійкій формі при температурі 180°C близько 1 години.

Купить кондитерку: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Красим айца черничным вареньем здесь
Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
