Запечeні свинячі рeберця

ДРУГІ СТРАВИ
567 Запечeні свинячі рeберця
Фото - Запечeні свинячі рeберця
інгредієнти:
  • Ребро свиняче 1.2 кг
  • Соус соєвий 100 мл
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Мед 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Запечeние свинячі рeбришкі Розділити на шматочки і помити реберця.

Запечeние свинячі рeбришкі М'ясні рeберця нарізати порційно і замаринувати протягом 15-30 хв у соусі (оливкова олія,  соєвий соус, мед, перець, трохи солі).

фото Запечeние свинячі рeбришкі Викласти у форму.

Запікати у жаростійкій формі при температурі 180°C близько 1 години.

Запечeние свинячі рeбришкі

Купить кондитерку: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.

Красим айца черничным вареньем здесь

Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter