Запечені шматочки індички
- Індичка (окіст, філе) 1.8 кг
- Майонез 150 г
- Кефір (3,2%) 200 мл
- Часник 4 зуб.
- Сіль
- Спеції (суміш перців, хмелі-сунелі, карі, шафран)
Очистити й нарізати пластинками часник і нашпигувати, вводячи частинки часнику з ножа у товщу індичого м'яса.
Маринад: змішати майонез і кефір, посолити, додати спеції.
Покласти нашпиговані шматки м'яса у маринад на годину (мінімум).
Розігріти духовку до 190-200 градусів.
Два шматки фольги укласти хрест-навхрест. Посередині покласти окіст і ретельно загорнути.
Те ж саме зробити зі шматочком філе і додати 2-3 ложки маринаду.
Запакувати щільно.
Відправити в духовку.
Спочатку відправити в духовку ногу, а через півгодини - шматок філе.
Через 1,15 після початку запікання розгорнути фольгу, щоб шматочки зарум'янилися (20 хвилин).
Кексы с грушейРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить вкусный шашлык: немецкая кухня рецепты с фото. Салоны кухонной мебели.
Рецепты салат мимоза www.recepti.biz.ua
Готовим дома кулинарный сайт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter