Запечені шматочки індички

ДРУГІ СТРАВИ
769 Запечені шматочки індички
Фото - Запечені шматочки індички
інгредієнти:
  • Індичка (окіст, філе) 1.8 кг
  • Майонез 150 г
  • Кефір (3,2%) 200 мл
  • Часник 4 зуб.
  • Сіль
  • Спеції (суміш перців, хмелі-сунелі, карі, шафран)

Запечені частини індички інгредієнти

 

Запечені частини індички

 

Очистити й нарізати пластинками часник і нашпигувати, вводячи частинки часнику з ножа у товщу індичого м'яса.

фото Запечені частини індички Маринад: змішати майонез і кефір, посолити, додати спеції.

Запечені частини індички Індичка Покласти нашпиговані шматки м'яса у маринад на годину (мінімум). 

 

Запечені частини індички Майонез Розігріти духовку до 190-200 градусів.

Два шматки фольги укласти хрест-навхрест. Посередині покласти окіст і ретельно загорнути.

Запечені частини індички Кефір Те ж саме зробити зі шматочком філе і додати 2-3 ложки маринаду.

 

Запечені частини індички Часник Запакувати щільно.

Запечені частини індички Сіль Запечені частини індички Спеції

Відправити в духовку.

Спочатку відправити в духовку ногу, а через півгодини - шматок філе.

Через 1,15 після початку запікання розгорнути фольгу, щоб шматочки зарум'янилися (20 хвилин). 

 

 

 

Кексы с грушейРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

печенье из творога розочки

Как приготовить вкусный шашлык: немецкая кухня рецепты с фото. Салоны кухонной мебели.

Рецепты салат мимоза www.recepti.biz.ua

Готовим дома кулинарный сайт www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter