Запечeна риба у «зелeній» паніровці
662
інгредієнти:
- Кета (філе) 4 шт.
- Хлібні крихти 2 ст.л.
- Сир тертий 30 г
- Петрушка, кріп
- Олія рослинна
Крихти, кріп і петрушку прокрутити у блендері.
Сир натерти на дрібній тертці.
У миску налити олію.
В іншу миску висипати зелену суміш.
Філе занурити в олію і обкачати у зеленій паніровці.
У форму і в духовку при 220 градусах хвилин на 15-20.
Салаты мясные рецепты приготовления. Рецепты мясных салатов с ветчиной.
Кулинарные сайты с рецептами и фото рейтингКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі