Запечeна риба у «зелeній» паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
662 Запечeна риба у «зелeній» паніровці
Фото - Запечeна риба у «зелeній» паніровці
інгредієнти:
  • Кета (філе) 4 шт.
  • Хлібні крихти 2 ст.л.
  • Сир тертий 30 г
  • Петрушка, кріп
  • Олія рослинна

Запечeнная риба у «зелeной» паніровці інгредієнти Крихти, кріп і петрушку прокрутити у блендері.

Запечeнная риба у «зелeной» паніровці Сир натерти на дрібній тертці.

У миску налити олію.

В іншу миску висипати зелену суміш.

Філе занурити в олію і обкачати у зеленій паніровці.

фото Запечeнная риба у «зелeной» паніровці У форму і в духовку при 220 градусах хвилин на 15-20. 

 

Салаты мясные рецепты приготовления. Рецепты мясных салатов с ветчиной.

Кулинарные сайты с рецептами и фото рейтингКулинарная социальная сеть. Кулинарные рецепты

Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter