Запечені реберця із гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
594 Запечені реберця із гарніром
Фото - Запечені реберця із гарніром
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 2 кг
  • Соус соєвий
  • Часник
  • Олія соняшникова
  • Суміш перців мелених
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець горошком
  • Суміш італійських трав
  • Картопля

Свинячі реберця помити і нарізати порційно.

Маринад. 

Часник пропустити через прес і заправити соєвим соусом та соняшниковою олією. 

Додати суміші перців та італійських трав. 

Додати перець горошок і порізану кільцями ріпчасту цибулю. 

Маринадом залити реберця і залишити на ніч. 

Картоплю нарізати і укласти на деко, зверху реберця, і відправити запікатися у розігріту духовку. 

 

блюда из картофельного пюре в духовке

Украинская кухня Киев доставкаИзготовим мебель для кухни на собственном производстве

Салат мимоза рыба. Салат мимоза лосось.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter