Запечені реберця із гарніром
669


інгредієнти:
- Ребра свинячі 2 кг
- Соус соєвий
- Часник
- Олія соняшникова
- Суміш перців мелених
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець горошком
- Суміш італійських трав
- Картопля
Свинячі реберця помити і нарізати порційно.
Маринад.
Часник пропустити через прес і заправити соєвим соусом та соняшниковою олією.
Додати суміші перців та італійських трав.
Додати перець горошок і порізану кільцями ріпчасту цибулю.
Маринадом залити реберця і залишити на ніч.
Картоплю нарізати і укласти на деко, зверху реберця, і відправити запікатися у розігріту духовку.
блюда из картофельного пюре в духовке
Украинская кухня Киев доставкаИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Салат мимоза рыба. Салат мимоза лосось.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі