Запечені помідори, фаршировані бринзою
1433
інгредієнти:
- Помідор (великий) 6 шт.
- Сир твердий (натертий) 200 г
- Бринза 250 г
- Цибуля зелена
- Сухарі панірувальні 0.3 скл.
- Базилік
- Чебрець
- Перець чорний мелений
- Оливки (чорні або зелені, без кісточок)
Подрібнити бринзу. Натерти сир. Змішати панірувальні сухарі з чебрецем, базиліком і чорним перцем, залишивши трохи спецій для прикраси.
Змішати всі інгредієнти і додати дрібно нарізану зелену або звичайну цибулю.
Помідори розрізати навпіл і видалити кісточки з соком.
Начинити помідори і викласти у форму для запікання.
Прикрасити оливками і присипати спеціями.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і через 20 хвилин вийняти.
recepti.biz песочный пирог с яблоками
Рецепты быстрой и вкусной диеты: мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі