Запечені помідори, фаршировані бринзою

ДРУГІ СТРАВИ
1417 Запечені помідори, фаршировані бринзою
Фото - Запечені помідори, фаршировані бринзою
інгредієнти:
  • Помідор (великий) 6 шт.
  • Сир твердий (натертий) 200 г
  • Бринза 250 г
  • Цибуля зелена
  • Сухарі панірувальні 0.3 скл.
  • Базилік
  • Чебрець
  • Перець чорний мелений
  • Оливки (чорні або зелені, без кісточок)

Запечені помідори, фаршировані сиром фета інгредієнти Подрібнити бринзу. Натерти сир. Змішати панірувальні сухарі з чебрецем, базиліком і чорним перцем, залишивши трохи спецій для прикраси.

Запечені помідори, фаршировані сиром фета Змішати всі інгредієнти і додати дрібно нарізану зелену або звичайну цибулю.

 

фото Запечені помідори, фаршировані сиром фета Помідори розрізати навпіл і видалити кісточки з соком.

Запечені помідори, фаршировані сиром фета Помідор Начинити помідори і викласти у форму для запікання.

Запечені помідори, фаршировані сиром фета Сир твердий Прикрасити оливками і присипати спеціями.

Запечені помідори, фаршировані сиром фета Сир фета Поставити в розігріту до 180 градусів духовку і через 20 хвилин вийняти.

Запечені помідори, фаршировані сиром фета Лук зелений

 

recepti.biz песочный пирог с яблоками

тайская кухня рецепты салатов

Рецепты быстрой и вкусной диеты: мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter