Запечені перці і помідори з фаршем
- Перець болгарський
- Помідор
- Зелень
- Цибуля ріпчаста
- Сир твердий 200 г
- Майонез
- Фарш курячий 400 г
Обсмажити до напівготовності цибулю, зелень і фарш, посолити, поперчити.
Перець розрізати навпіл і вийняти серцевину, помідор розрізати зверху і зробити кошик, вийнявши нутрощі (їх можна у фарш додати для соковитості).
Наповнити все фаршем, зверху присипати сиром і залити майонезом.
У духовку хвилин на 40, до повної готовності при 200 градусах, потім зменшувати в міру готовності.
При подачі можна полити соком, який залишиться після приготування в духовці.
Випікати на спеціальному папері, змащеному олією.
Кулинарные блюда для худеющих - вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат с морепродуктами рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter