Запечені перці і помідори з фаршем

ДРУГІ СТРАВИ
676 Запечені перці і помідори з фаршем
Фото - Запечені перці і помідори з фаршем
інгредієнти:
  • Перець болгарський
  • Помідор
  • Зелень
  • Цибуля ріпчаста
  • Сир твердий 200 г
  • Майонез
  • Фарш курячий 400 г

Обсмажити до напівготовності цибулю, зелень і фарш, посолити, поперчити.

Перець розрізати навпіл і вийняти серцевину, помідор розрізати зверху і зробити кошик, вийнявши нутрощі (їх можна у фарш додати для соковитості).

Наповнити все фаршем, зверху присипати сиром і залити майонезом.

У духовку хвилин на 40, до повної готовності при 200 градусах, потім зменшувати в міру готовності.

При подачі можна полити соком, який залишиться після приготування в духовці.

Випікати на спеціальному папері, змащеному олією.

Кулинарные блюда для худеющих - вторые блюда по домашнему. Рецепты для мультиварки, вкусно.

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Салат с морепродуктами рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter