Запечені овочі з нутом у рукаві
- Нут 1 скл.
- Картопля 3 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник
- Приправа (Вегета)
- Сіль
- Зелень
- Олія рослинна
Горох промити і замочити на добу (з вечора).
Всі овочі почистити і дрібно нарізати.
Додати сіль, часник, приправи, зелень. Влити олії стільки, щоб овочева маса була вся ніжно просякнута нею.
Підготовлені овочі помістити в рукав.
Якщо рукав з мікропорами, то дірочок робити не треба. Якщо ж він без них, то, бажано, зробити проколи для того, щоб був вихід пару. Інакше рукав може лопнути.
Помістити рукав на деко і відправити в розігріту духовку на 45 хвилин (час може мінятися від виду плити).
В овочеву масу можна додати 1 середню жовту ріпу або зелeну редьку. Але щось одне, тому що обидва ці овочі мають різкий смак.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты приготовления мясных салатов.
Польская выпечка рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Польская кухня Москва. Польские кухни в Ростове на Дону.
Как приготовить салат мимоза. Рецепт салата мимоза классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter