Запечені овочі з нутом у рукаві

ДРУГІ СТРАВИ
937 Запечені овочі з нутом у рукаві
Фото - Запечені овочі з нутом у рукаві
інгредієнти:
  • Нут 1 скл.
  • Картопля 3 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Капуста білоголова 0.25 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Часник
  • Приправа (Вегета)
  • Сіль
  • Зелень
  • Олія рослинна

Горох промити і замочити на добу (з вечора).

Всі овочі почистити і дрібно нарізати.

Додати сіль, часник, приправи, зелень. Влити олії стільки, щоб овочева маса була вся ніжно просякнута нею.

Підготовлені овочі помістити в рукав.

Якщо рукав з мікропорами, то дірочок робити не треба. Якщо ж він без них, то, бажано, зробити проколи для того, щоб був вихід пару. Інакше рукав може лопнути.

 

Помістити рукав на деко і відправити в розігріту духовку на 45 хвилин (час може мінятися від виду плити). 

В овочеву масу можна додати 1 середню жовту ріпу або зелeну редьку. Але щось одне, тому що обидва ці овочі мають різкий смак.

 

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты приготовления мясных салатов.

Польская выпечка рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Польская кухня Москва. Польские кухни в Ростове на Дону.

Как приготовить салат мимоза. Рецепт салата мимоза классический.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter