Запечені овочі в маринаді
- Печериці
- Кабачок
- Баклажан
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський
- Масло рослинне (маринад) - 4 ст. л.
- Часник (маринад) - 3 зуб.
- Оцет (бальзамічний, маринад) - 1 ст. л.
- Соєвий соус (маринад) - 2 ст. л.
Кількість овочів я не вказую, можу сказати тільки, що маринаду мені вистачило б на 1,5 порції, а в мене було: один кабачок, баклажан, цибуля і перець. І трохи (грам 300) печериць.
Для маринаду в масло видавлюємо часник. Додаємо оцет.
І соєвий соус. Добре перемішуємо.
Овочі нарізаємо довільно, середніми шматочками.
Беремо щільний, а головне, без дірочок пакет (можна два). Кладемо в нього овочі. І вливаємо маринад. Кінці пакету збираємо, трохи струшуємо й залишаємо мінімум на годину, час від часу, пакет трохи перевертаючи-потряхивая (щоб маринад краще розподілявся). Якщо це готується на природу, то в такому вигляді зручно і транспортувати. Тільки повторюся, головне, щоб пакет був без дірочок, краще перевірте за допомогою води, наприклад.
Через час мариновані овочі (разом з маринадом) викладаємо на деко, застелене пергаментом. Якщо на природі, то в фольгу, а фольгу на решітку.
Запікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці до готовності. У мене хвилин 35 запікати. Але тут можна варіювати за своїм бажанням. Можна і довше, а можна менше. Дивлячись який стан овочів Ви віддаєте перевагу. Пробуйте в процесі.
Овочі готові!. Соковиті, яскраві і дуже смачні!.
Смачного!.
Новогодние рецепты мясных блюд. Праздничные новогодние рецепты блюд.
рецепты старой французской кухни
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов с колбасой
Очень вкусные кексы: кексы кофейные. Кондитерские формы.
Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Очень вкусные закуски - рецепт закуски рафаэлло.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter