Запечені овочі під пікантним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
3013 Запечені овочі під пікантним соусом
Запечені овочі під пікантним соусом
інгредієнти:
  • Фарш (яловичина + свинина) - 400-500 г
  • Цибуля ріпчаста (по можливості червона, 1 шт. Для фаршу, 1 шт. Для соусу) - 2 шт 
  • Часник (3 зуб. У фарш, 2-4 шт. Для соусу) - 5-7 зуб.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Картопля (середня, сира) - 1 шт
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка)
  • Прованські трави (будь-які, які є) - 0,5-1 ч. л.
  • Суміш перців мелених
  • Паприка мелена
  • Сіль
  • Кабачок (невеликий) - 1 шт
  • Баклажан (невеликий) - 2 шт 
  • Помідор - 1 шт
  • Перець солодкий - 2 шт
  • Слива (чорна, велика) - 5-6 шт
  • Паста томатна - 1 ч. л.
  • Сметана - 4-5 ст. л.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Імбир мелений - 1/4-1/3 ч. л.
  • Цукор (якщо сливи кислуваті) - 1 ч. л.
  • Вода (більше або менше, залежно від консистенції соусу) - 100-150 мл

Запечені овочі під пікантним соусом інгредієнти у фарш додаємо 1 дрібно порізану цибулину (бажано синю), 1 ч. л. гірчиці, соєвий соус, 3 видавлених зубчики часнику, трохи рубаної зелені петрушки, прованські трави (або які є), паприку, суміш перців, сіль і натерту на дрібній тертці сиру картоплину.

Все добре перемішуємо й даємо фаршу постояти 30-40 хвилин.

Запечені овочі під пікантним соусом Баклажани миємо й ріжемо кільцями. Зверху присипаємо їх сіллю, перемішуємо руками і залишаємо на 10-15 хвилин, якраз поки підготуємо все інше.

Взагалі така процедура актуальна для великих баклажан, маленькі, як правило, не гірчать. Я завжди беру маленькі. фото Запечені овочі під пікантним соусом У слив видалити кісточку і очистити шкірку, у стиглих слив вона знімається легко, але можна й залишити, якщо вона вас не буде потім бентежити в готовій страві))).

Другу цибулину, перці і решту часнику очистити.  .

У кухонних комбайн складаємо помідор, перці, сливи, цибулю, часник, зелень кропу і петрушки, все це перемелюємо.  .

Запечені овочі під пікантним соусом Фарш Додаємо в перемелені овочі томатну пасту, мелений імбир, цукор (при необхідності), сметану, сіль, суміш перців, оливкову олію, воду, перемішуємо.  .

Запечені овочі під пікантним соусом Цибуля ріпчаста Кабачок очистити від шкірки і теж порізати кільцями.

Запечені овочі під пікантним соусом Часник Посипані баклажани сіллю промити під холодною водою.

Баклажани й кабачки розкласти і розподілити на них рівномірно весь фарш.

Запечені овочі під пікантним соусом Гірчиця Беремо відповідну форму для запікання в духовці. У мене квадратна форма 24 см, вийшло рівно під неї, як ніби спеціально підбирала))).

Викладаємо рядками кругляшки з фаршем баклажан і кабачків по черзі.

Запечені овочі під пікантним соусом Соєвий соус Заливаємо все це нашим соусом і ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при 180 С, до готовності овочів.

Запечені овочі під пікантним соусом Картопля Через 30 хвилин перевірити готовність.  .

Для мене це повноцінна і ситна вечеря. Смачного!.

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Картошка В Мультиварке Рецепты - французские салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.

http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Холодные закуски из лаваша с фотохолодные закуски из лаваша

Печенье из творога розочки с белковым кремомДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter