Запечені овочі
2072
інгредієнти:
- Кaртопля велика 3 шт.
- Помідор 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Перець чилі (зелений, великий) 1 шт.
- Олія соняшникова (оливкова) 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Базилік
- Карі
- Селера (приправа, листя і корінь)
Помідор нарізати часточками.
Картоплю почистити, нарізати скибочками.
Баклажан нарізати напівкружечками.
Дрібно нарізати зелений чилі.
Налити олію у форму для запікання + картопля + сіль + перець + карі + базилік + селера.
Добре перемішати.
Поставити в розігріту духовку (220-240 градусів).
Запікати 15-20 хвилин. (До напівготовності). У процесі 2 рази перемішати.
Кришкою не накривати.
Додати баклажан і ще 10 хвилин запікати.
Додати помідор і чилі, якщо треба досолити, і поставити на 5 хвилин у духовку.
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі