Запечені курячі ніжки по-американськи
- Гомілка куряча 6 шт.
- Хліб (білий, панірувальні сухарі) 75 г
- Сир твердий 40 г
- Перець чорний (мелений)
- Яйце куряче 1 шт.
- Молокo 2 ст.л.
- Маслo вершкове 4 ст.л.
Приготувати панірування, подрібнивши хліб у крихту і додавши тертий на дрібній тертці сир.
Запанірувати промиті й обсушені ніжки спочатку у борошні, приправленому сіллю і перцем, потім у яйці, збитому із додаванням молока, потім у суміші хлібних крихт та сиру. Панірування повинно щільно прилягати до м'яса.
Скласти запаніровані ніжки у вогнетривку форму і поставити у холодильник на 1 годину.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Розтопити вершкове масло і олію. Полити ніжки і відправити у духовку. Щоб ніжки не пригоріли, форму бажано попередньо злегка змастити олією.
Запікати ніжки на верхньому рівні духовки 30-35 хвилин, двічі перевернувши.
Подавати гарячими із гарніром.
Лучшие рецепты мясных салатовНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Малахитовые шкатулки: салат малахитовая шкатулка. Семена Салат Малахитовая шкатулка.
Пицца на любой вкус: рецепт маргариты пиццы. Доставка Имперских Блюд.
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter