Запечені курячі ніжки із картоплею та броколі
- Гомілка куряча 8 шт.
- Картопля 10 шт.
- Капуста броколі (заморожена) 100 г
- Цибуля ріпчаста (фіолетова) 1 шт.
- Сіль (перець, спеції)
- Соєвий соус 0.5 скл.
- Мед 2 ст.л.
- Гірчиця
- Олія рослинна
- Часник 2 зуб.
- Зелень свіжа (суміш (кріп, цибуля, петрушка))
На деко, змащене олією, розкласти нарізану кружечками картоплю. Посолити.
На картоплю розкласти нарізану кільцями цибулю, а зверху знову покласти картоплю. Знову посолити.
Покласти зверху пучки броколі.
Промариновані курячі ніжки у суміші соєвого соусу, меду, гірчиці, вичавленого часнику та олії, розкласти зверху. Рівномірно залити маринадом.
Посипати зверху дрібно січеною зеленню.
Поставити у духовку, розігріту до 230-250 градусів. Хвилин через 25 вийняти.
Ніжки перевернути іншою стороною і теж посипати зеленню.
Хвилин через 20-25 страва готова.
Рецепты Приготовления - рецепты без выпечки.
Немецкая кухня мясные салаты. Мясной салат.
Салат с авокадо рецепты recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Каллы из мастики видеокаллы из мастики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter