Запечені курячі ніжки і крильця
1830
інгредієнти:
- Гомілка куряча 2 шт.
- Крила курячі 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 3 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Сік томатний 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Куркума
- Сир твердий 100 г
- Сік лимонний 2 ст.л.
Викласти ніжки і крила у каструлю.
Кожне посолити, поперчити і обмазати куркумою.
Нарізати цибулю півкільцями, часник - на 4 частини.
Часник вкласти у м'якоть крилець по 1 шматочку, у ніжки - по 2 шматочки, один - під шкіру, другий - у м'якоть.
Соус: змішати майонез із томатним соком.
Всипати цибулю, зверху залити соусом. Залишити на 10-15 хвилин.
Викласти у форму і поставити у розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.
Коли трохи підсмажиться, полити соусом з цибулею. Знову в духовку на 10 хвилин. Дістати, полити майонезом і натерти сир зверху. Поставити у духовку на 5 хвилин.
Тысячи вкусных рецептов: вкусные торты на день рождения рецепты.
рецепты вкусных и легких салатов
Приготовление торта медовика. Рецепт торты медовик.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі