Запечені курячі ніжки і крильця

ДРУГІ СТРАВИ
1830 Запечені курячі ніжки і крильця
Фото - Запечені курячі ніжки і крильця
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 2 шт.
  • Крила курячі 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сік томатний 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Куркума
  • Сир твердий 100 г
  • Сік лимонний 2 ст.л.

Запечені курячі ніжки і крильця інгредієнти Викласти ніжки і крила у каструлю.

Запечені курячі ніжки і крильця Кожне посолити, поперчити і обмазати куркумою.

фото Запечені курячі ніжки і крильця Нарізати цибулю півкільцями, часник - на 4 частини.

Запечені курячі ніжки і крильця Гомілка куряча Часник вкласти у м'якоть крилець по 1 шматочку, у ніжки - по 2 шматочки, один - під шкіру, другий - у м'якоть.

Запечені курячі ніжки і крильця Крила курячі Соус: змішати майонез із томатним соком.

Запечені курячі ніжки і крильця Цибуля ріпчаста Всипати цибулю, зверху залити соусом. Залишити на 10-15 хвилин.

Запечені курячі ніжки і крильця Часник Викласти у форму і поставити у розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.

Запечені курячі ніжки і крильця Лавровий лист Коли трохи підсмажиться, полити соусом з цибулею. Знову в духовку на 10 хвилин. Дістати, полити майонезом і натерти сир зверху. Поставити у духовку на 5 хвилин.

Тысячи вкусных рецептов: вкусные торты на день рождения рецепты.

рецепты вкусных и легких салатов

Приготовление торта медовика. Рецепт торты медовик.