Запечені курячі фрикадельки
- Філе куряче (грудка) 700 г
- Булка (біла) 50 г
- Молоко 1.5 скл.
- Масло вершкове 60 г
- Сир
- Крупа ячна 1 упак.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
Білу булку залити теплим молоком.
Масло поставити розм'якшуватися, 2 шматочки приблизно по 30 г.
Зрізати філе, пропустити через м'ясорубку разом із булкою, додати масло, посолити, поперчити, як слід вимішати, довго. Тоді фрикадельки не розваляться.
Сформувати фрикадельки, змастити деко олією, укласти фрикадельки і запікати хвилин 15.
Молочний соус. Борошно спасерувати із маслом до появи горіхового запаху, додати гаряче молоко (1,25 скл.), постійно розмішуючи. Посолити.
Розкласти фрикадельки у форми для запікання, залити соусом.
Посипати сиром і запекти при 180 градусах ще 15 хвилин.
На гарнір приготувати ячну кашу із піджаркою. Відварити крупу за інструкцією, обсмажити цибулю і моркву, перемішати.
Рождество рецепты recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат - французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Рецепт торт спартакИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua Рецепты домашнего майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter