Запечені креветки із сьомгою, ананасом і авокадо
- Креветки (очищені) 150 г
- Риба (червона: сьомга, форель або лосось) 150 г
- Авокадо 1 шт.
- Ананас (свіжий, очищений) 150 г
- Лимон (лайм) 0.5 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Соус (устричний або бальзамічний)
- Перець (мелений: білий, чорний, лимонний)
Сьомгу нарізати великими кубиками.
Перемішати з креветками, оливковою олією і вичавленим часником, посолити, поперчити.
Ананас нарізати великими шматочками.
Авокадо очистити, вийняти кісточку і нарізати великими часточками.
Скропити часточкою лимона, щоб не потемнів.
Авокадо краще використовувати не надто стигле, щоб при запіканні він не перетворився у "кашу".
Креветки, рибу, ананас і авокадо перемішати і додати часточки решти лимона.
Розділити все на дві частини і викласти на два шматки фольги.
Фольгою загорнути.
Випікати в розігрітій до 210°C духовці 15 хвилин.
Готову страву можна полити бальзамічним або устричним соусом.
http://recepti.biz.uaКурсы французского языка различного уровня и направленности
Все про изготовление сыра на дому - маскарпоне в домашних условиях. Купить наши продукты онлайн.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter