Запечені кабачкові кільця з фаршем
- Кабачок молодий 1 шт.
- Фарш 300 г
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез
- Спеції
- Сіль
- Перець
Очистити кабачок від шкірки й нарізати кружечками товщиною 3 см.
Чайною ложкою вийняти серцевину.
Викласти на попередньо змащене соняшниковою олією деко.
Серцевину подрібнити.
Фарш: змішати фарш, серцевину кабачка, спеції для фаршу, сіль і перець.
Викласти підготовлений фарш на кружечки з "плоскою шапочкою".
Зверху покласти кружечки помідора, змастити майонезом.
Зверху покласти натертий на дрібній тертці сир.
Відправити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку, хвилин на 40.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
Закваски для йогурта Yogurton - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.
Мультиварка Philips - французские салаты рецепты с фото.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - салати рецепти з грибами.
Закупка рецепты: праздничные закуски на новый год. Праздничные закуски.
Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепти блюд з мяса. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter