Запечені кабачки з овочами
- Кабачок молодий 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Перець солодкий 1 шт.
Кабачки нарізати тонкими скибочками навскоси, злегка посолити, обсмажити на сковороді в олії до напівготовності. Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями, теж обсмажити до золотистого кольору. Помідори нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно порубати. У скляну або керамічну посудину викласти шар кабачків (не обов'язково щільно), шар цибулі, солодкого перцю, посипати трохи часником, повторити шари ще 2 рази (може бути більше), поверх останнього шару перцю з часником покласти шар помідорів і зверху останній шар кабачків. Майонезом змастити пару раз поверх перцю дуже тонким шаром. Зверху можна посипати сиром. Поставити в духовку хвилин на 10, закінчити готувати в мікрохвильовій печі хвилин 5, завдяки цьому овочі виходять не перетушковані. Але можна і в духовці до готовності помідорів.
Мультиварка Philips: вкусные торты на день рождения рецепты.
Рецепт столичный кекс www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter