Запечені фаршировані помідори
- Помідор 2 шт.
- Рис (варений) 3 ст.л.
- М´ясо кроля 50 г
- Цибуля 1 шт.
- Кедровий горіх 1 ст.л.
- Спеції
Рис попередньо відварити.
З цибулини нарізаємо два кільця. Викладаємо їх у змащену олією форму, злегка присолити.
Іншу частину цибулі подрібнити, підсмажити на олії, в кінці додати горішки.
Змішати рис з м'ясом кроля і цибулею з горішками. Посолити, приправити спеціями за смаком.
На кільця цибулі викласти помідори, з яких вийняти нутрощі і нафарширувати їх рисовою сумішшю. Накрити кришечками і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Конфеты глазированные ассортимент: конфеты карамель. Шоколадные конфеты Monbana.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с малиной: рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Ржаной хлеб фотоВкусный быстрый и простой Рецепт ржаного хлеба в хлебопечке
Рецепты даши малаховойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с мидиями с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter