Запечені фаршировані баклажани
- Баклажан (круглий) 3 шт.
- Печериці
- Перець солодкий (червоний)
- Перець гострий
- Часник
- Помідори
- Бринза
- Орегано
Необхідно у баклажан акуратно вийняти серединку, подрібнити її.
На рослинній олії обсмажити подрібнені баклажани з подрібненими печерицями.
Додати порізаний кубиками червоний солодкий перець, все разом злегка протушкувати, додати гострий перець, порізаний соломкою і подрібнений часник. Посолити і поперчити за смаком.
Начинкою наповнити баклажани, поставити їх у вогнетривку антипригарну форму і запекти в духовці до готовності, доки баклажани не стануть м'якими.
За 5 хвилин до готовності баклажани дістати. У помідорів видалити місце прикріплення плодоніжки і зробити 2 розрізу уздовж, але не до кінця, щоб помідор розкрився як квіточка. Акуратно поставити квітку з помідора на баклажан.
Зверху в серединку додати по 1 ложці бринзи і посипати орегано. Поставити в духовку максимум на 5 хвилин, щоб помідори прогрілася, але не потекли, а бринза злегка розплавилася.
Подавати баклажани гарячими.
Рецепт крабового салата: салати з крабами.
Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Закваски для сыра ЧИЗ.
Кулинарные рецепты от Tramontina - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter