Запечені фаршировані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
903 Запечені фаршировані баклажани
Фото - Запечені фаршировані баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан (круглий) 3 шт.
  • Печериці
  • Перець солодкий (червоний)
  • Перець гострий
  • Часник
  • Помідори
  • Бринза
  • Орегано

Запечені фаршировані баклажани інгредієнти

Запечені фаршировані баклажани Необхідно у баклажан акуратно вийняти серединку, подрібнити її.

фото Запечені фаршировані баклажани На рослинній олії обсмажити подрібнені баклажани з подрібненими печерицями.

Запечені фаршировані баклажани Баклажан Додати порізаний кубиками червоний солодкий перець, все разом злегка протушкувати, додати гострий перець, порізаний соломкою і подрібнений часник. Посолити і поперчити за смаком.

 

Запечені фаршировані баклажани Масло рослинне Начинкою наповнити баклажани, поставити їх у вогнетривку антипригарну форму і запекти в духовці до готовності, доки баклажани не стануть м'якими.

Запечені фаршировані баклажани Печериці свіжі За 5 хвилин до готовності баклажани дістати. У помідорів видалити місце прикріплення плодоніжки і зробити 2 розрізу уздовж, але не до кінця, щоб помідор розкрився як квіточка. Акуратно поставити квітку з помідора на баклажан.

Запечені фаршировані баклажани Перець солодкий червоний Зверху в серединку додати по 1 ложці бринзи і посипати орегано. Поставити в духовку максимум на 5 хвилин, щоб помідори прогрілася, але не потекли, а бринза злегка розплавилася.

 

Запечені фаршировані баклажани Часник Подавати баклажани гарячими. 

 

Рецепт крабового салата: салати з крабами.

Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях. Закваски для сыра ЧИЗ.

Кулинарные рецепты от Tramontina - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты Для Мультиварки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter