Запечені деруни
- Картопля - 10 шт
- Фарш м´ясний (у мене яловичий) - 150 г
- Цибуля ріпчаста (невелика головка) - 1 шт
- Яйце - 1 шт
- Шампіньйони - 3 шт
- Сметана - 4 ст. л.
- Сир твердий - 100 г
- Часник (сухий) - 1 ч. л.
- Перець чорний - 0.5 ч. л.
Картоплю і цибулю натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо у блендері. Додаємо яйце, сухий часник, перець, сіль.
Готуємо фарш, якщо потрібно - розморожуємо, солимо, перчимо.
Печериці нарізаємо дрібно.
У розігріте масло викладаємо столову ложку картопляної суміші, зверху кладемо шматочок фаршу і гриби.
Викладаємо поверх начинки ще ложку картоплі і обсмажуємо з обох боків до рум´яної скоринки.
Готові деруни викладаємо у форму, змащуємо сметаною, посипаємо сиром. .
Повторюємо шар, змащуємо сметаною, посипаємо сиром і відправляємо в розігріту духовку на 15-20 хвилин.
Ось вони, наші рум´яні дранички!. .
Їмо гарячими, зі сметаною та салатом зі свіжих овочів!.
Простые рецепты блюд - рецепты диетические. Ищете диетические рецепты? Узнай.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты первые блюда из баранины
Рецепты пасхи вкусной в мультиваркеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Французская кухня рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Фруктовый салат рецепт с фото. Салаты с ветчиной рецепты.
Каллы из мастики мккаллы из мастики
Салаты из яблок и моркови на зимуКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня.
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд из яиц. Вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter