Запечене м'ясо з лимонним соком
- Яловичина 1.5 кг
- Лимон 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Сіль
- Спеції (для м´яса)
Шматок яловичини помити.
Очистити часник і нарізати на шматочки.
Зробити маленькі надрізи у м'ясі ножем і закласти туди часник.
Спеції змішати із сіллю .
Щедро посипати ними м'ясо.
Вичавити сік із лимона і полити м'ясо.
Додати оливкову олію. Покласти в холодильник на годину або більше, щоб м'ясо замаринувалося.
У рукав для запікання загорнути м'ясо. Запікати в духовці при температурі 200 градусів близько 2 годин.
Рецепты для пароварки, вкусно - салат коктейль рецепты с фото.
Торт вышиванка рецептИзготовление тортов на заказ
Картошка В Мультиварке Рецепты - десерты без выпечки рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты без выпечкиКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Рецепты выпечки на любой вкус - рождественские выпечки.
Кулинарный сайт vsemvkusnotkКопилка кулинарных рецептов
Как приготовить шашлык из куриного сердца. Шашлык из куриного сердца.
Рецепт имбирного напитка: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Настоящий суп харчо с фото.
recepti.biz.uaКонсервы из охлаждённого сырья,произведенные в период вылова рыбы
Салаты с шампиньонами - салат с свежими шампиньонами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter