Запечене м'ясо у хлібному короваї

ДРУГІ СТРАВИ
1026 Запечене м'ясо у хлібному короваї
Фото - Запечене м'ясо у хлібному короваї
інгредієнти:
  • М´ясо 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Хліб чорний (круглий) 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Молоко 300 г
  • Спеції (сіль, перець)

Запечене м'ясо в хлібному короваї інгредієнти М'ясо відбити і нарізати невеликими шматочками.

Запечене м'ясо в хлібному короваї Обсмажити на сковороді м'ясо з цибулею. Тушкувати до готовності.

фото Запечене м'ясо в хлібному короваї Приготувати соус: на сковороді розтопити вершкове масло, додати молоко і борошно. Все перемішати.

Соус змішати з готовим м'ясом і протушкувати 2-3 хв.

Запечене м'ясо в хлібному короваї М'ясо У хлібного короваю зрізати верхівку у вигляді кришечки. М'якоть з хліба видалити.

Запечене м'ясо в хлібному короваї Цибуля ріпчаста Викласти у коровай приготовлене м'ясо.

Запечене м'ясо в хлібному короваї Хліб чорний Посипати зверху тертим сиром, накрити хлібною кришечкою і відправити в духовку хвилин на 20. (Деко змастити олією.)

Запечене м'ясо в хлібному короваї Сир Через 20 хв коровай дістати з духовки. М'ясо з короваю дістати ложкою, покласти в тарілочку і відламати від короваю хлібний шматочок.

Салаты с редькой рецепты с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Як варити уху з рибияк варити уху

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото.

Сайты кулинарной тематики меню тут