Запечене м'ясо у хлібному короваї
- М´ясо 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хліб чорний (круглий) 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Молоко 300 г
- Спеції (сіль, перець)
М'ясо відбити і нарізати невеликими шматочками.
Обсмажити на сковороді м'ясо з цибулею. Тушкувати до готовності.
Приготувати соус: на сковороді розтопити вершкове масло, додати молоко і борошно. Все перемішати.
Соус змішати з готовим м'ясом і протушкувати 2-3 хв.
У хлібного короваю зрізати верхівку у вигляді кришечки. М'якоть з хліба видалити.
Викласти у коровай приготовлене м'ясо.
Посипати зверху тертим сиром, накрити хлібною кришечкою і відправити в духовку хвилин на 20. (Деко змастити олією.)
Через 20 хв коровай дістати з духовки. М'ясо з короваю дістати ложкою, покласти в тарілочку і відламати від короваю хлібний шматочок.
Салаты с редькой рецепты с фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Як варити уху з рибияк варити уху
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото.
Сайты кулинарной тематики меню тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter