Запечене м’ясо у гірчичному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1395 Запечене м’ясо у гірчичному соусі
Фото - Запечене м’ясо у гірчичному соусі
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина, телятина)
  • Цибуля порей (шалот) 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Бульйон (яловичий, міцний) 400 мл
  • Гірчиця негостра 4 ст.л.
  • Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Спеції (для м´яса, сіль, перець)

Запеченноемясовгорчичномсоусе інгредієнти Шматок м'яса промити, обсушити серветкою.

Запеченноемясовгорчичномсоусе Натерти спеціями ("прованські трави", паприка, коріандр, мускат, гвоздика, чорний перець, чилі, розмарин, сіль).

фото Запеченноемясовгорчичномсоусе Обмазати оливковою олією і гірчицею (1-2 ст. л.) і залишити маринуватися на пару годин (можна на ніч).

Запеченноемясовгорчичномсоусе М'ясо М'ясо викласти у вогнетривку посудину і запікати у розігрітій духовці 220°C близько 10 хвилин для того, щоб утворилася скоринка, яка зменшить витікання м'ясного соку.

(Можна замість запікання обсмажити м'ясо на сковороді з усіх боків на сильному вогні.)

М'ясо дістати із духовки і зменшити температуру до 180-200°C.

Запеченноемясовгорчичномсоусе Цибуля порей Нарізати моркву на 4 частини (по 1 разу - уздовж і упоперек), цибулю - на 2 половини уздовж. Часник залишити цілим.

Цибулю і часник не очищати.

Запеченноемясовгорчичномсоусе Морква Швидко вийняти форму із м'ясом, навколо м'яса викласти цибулю, часник, моркву, лавровий лист, перець горошком.

Залити вином, додати бульйон і знову поставити у духовку.

Запікати близько 2 годин, періодично перевертаючи м'ясо (раз на 30 хвилин) і доливаючи бульйон, щоб рідиною була покрита 1/3 шматка.

Запеченноемясовгорчичномсоусе Часник Готове м'ясо вийняти і нарізати на порційні шматки.

Запеченноемясовгорчичномсоусе Вино біле сухе У соус від м'яса додати гірчицю (1-2 ст. л.) і можна загустити борошном.

Як варіант: можна замість гірчиці додати вершки або взагалі нічого не додавати.

Запеченноемясовгорчичномсоусе Бульйон Залити цим соусом шматки м'яса і одразу ж подати.

На гарнір картопляне пюре.

 

Вкусные Рецепты В Мультиварке - салат с креветками и омлетом. Осетинские пироги на заказ.

Куриный рулет с капустойкуриный рулет

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата вкуснятина. Готовим со вкусом.

Вкусные рецепты с фото: пирог из тыквы.

Рецепт крема для украшения торта. Миллион меню кремы для украшения тортов.

Рестораны Украинской кухни www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter