Запечeне м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою
- М´ясо 600 г
- Сир плавлений 150 г
- Яйце 1 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Пластівці кукурудзяні 80 г
- Спеції
М'ясо нарізати на шматки товщиною не більше 2 см. Гарно відбити.
Поперчити. Додати спеції, соєвий соус і залишити маринуватися на 20 хвилин.
Потім обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, на великому вогні, по 2-3 хвилини на кожній стороні.
Змішати гірчицю, яйце і сир. Перемішати до однорідного стану.
Кукурудзяні пластівці гарно розім'яти і змішати з 1 ст. ложкою олії.
Викласти м'ясо на деко. Зверху сирну суміш, а потім все покрити шаром кукурудзяних пластівців. Відправити у духовку на 15 хвилин. Запікати при температурі 200 градусів.
Рецепты для мультиварки, вкусно - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.
Салат с Курицей и грибами слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты праздничных закусок с фото.
http://recepti.biz.ua салаты из картошки скартинками
ТутСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter