Запечeне м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
630 Запечeне м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою
Фото - Запечeне м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою
інгредієнти:
  • М´ясо 600 г
  • Сир плавлений 150 г
  • Яйце 1 шт.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Пластівці кукурудзяні 80 г
  • Спеції

Запечeнное м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою інгредієнти М'ясо нарізати на шматки товщиною не більше 2 см. Гарно відбити.

Запечeнное м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою Поперчити. Додати спеції, соєвий соус і залишити маринуватися на 20 хвилин. 

Потім обсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії, на великому вогні, по 2-3 хвилини на кожній стороні.

Запечeнное м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою М'ясо Змішати гірчицю, яйце і сир. Перемішати до однорідного стану.

Запечeнное м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою Сир плавлений Кукурудзяні пластівці гарно розім'яти і змішати з 1 ст. ложкою олії.

Запечeнное м'ясо під сирним суфле і хрусткою скоринкою Яйце Викласти м'ясо на деко. Зверху сирну суміш, а потім все покрити шаром кукурудзяних пластівців. Відправити у духовку на 15 хвилин. Запікати при температурі 200 градусів. 

 

Рецепты для мультиварки, вкусно - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.

Салат с Курицей и грибами слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты праздничных закусок с фото.

http://recepti.biz.ua салаты из картошки скартинками

ТутСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter