Запечeне м'ясо "Mediterano"
- Свинина (вирізка) 1 кг
- Помідор (в´ялений)
- Сир твердий 100 г
- Маслини
- Сіль
- Перець чорний
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
Розрізати свиняче філе по спіралі і злегка відбити лезом ножа, посолити.
Соус: з'єднати мед, оливкову олію, лимонний сік, гірчицю, сіль, перець. Змастити м'ясо.
Розкласти по м'ясу твердий сир пластинками, в'ялені помідори і маслини.
Маринад в'ялених томатів додати до соусу.
Зв'язати м'ясо нитками у вигляді рулету, "обкласти" пряними травами (кмин, орегано, розмарин), полити соусом, що залишився і випікати у розігрітій до 180°C духовці близько 50 хвилин.
Рецепты праздничного новогоднего столаПраздничное агентство
Кулинарные рецепты праздничных блюд с фотоРецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов. База рецептов
Мастер шеф рецепты от эктораПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Сайты кулинарной тематики. Сайт мокко кулинарный магазин.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter