Запечене м'ясо із корейською морквою
- Свинина 1.3 кг
- Морква по-корейськи 6 ст.л.
- Сіль, приправа для м´яса 2 ч.л.
Помити м'ясо і відразу ж покласти його на лист фольги.
Посолити і посипати приправою для м'яса по всій площі з обох сторін, втираючи їх рукою.
З обох сторін на свинину викласти по 3 ст. л. корейської моркви.
Загорнути м'ясо у фольгу і відправити у духовку на 50 хв при 200 градусах.
Після закінчення зазначеного часу акуратно відкрити фольгу.
Запікати м'ясо до золотистої скоринки.
Перевернути на інший бік і знову запікати м'ясо до золотистої скоринки.
Вийняти на тарілку і поставити на стіл.
Рецепты блюд французской кухни тут
Кулинарный сайт анастасии скрипкиной с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты и советы
http://recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет. База рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter