Запечене м'ясо із корейською морквою

ДРУГІ СТРАВИ
916 Запечене м'ясо із корейською морквою
Фото - Запечене м'ясо із корейською морквою
інгредієнти:
  • Свинина 1.3 кг
  • Морква по-корейськи 6 ст.л.
  • Сіль, приправа для м´яса 2 ч.л.

Запечене м'ясо з корейською морквою інгредієнти Помити м'ясо і відразу ж покласти його на лист фольги.

Запечене м'ясо з корейською морквою Посолити і посипати приправою для м'яса по всій площі з обох сторін, втираючи їх рукою.

фото Запечене м'ясо з корейською морквою З обох сторін на свинину викласти по 3 ст. л. корейської моркви.

Запечене м'ясо з корейською морквою Свинини Загорнути м'ясо у фольгу і відправити у духовку на 50 хв при 200 градусах.

Запечене м'ясо з корейською морквою Корейської моркви Після закінчення зазначеного часу акуратно відкрити фольгу.

Запечене м'ясо з корейською морквою Сіль, приправа для м'яса Запікати м'ясо до золотистої скоринки.

Запечене м'ясо з корейською морквою Перевернути на інший бік і знову запікати м'ясо до золотистої скоринки.

Запечене м'ясо з корейською морквою Вийняти на тарілку і поставити на стіл.

Запечене м'ясо з корейською морквою

Запечене м'ясо з корейською морквою 

Рецепты блюд французской кухни тут

Кулинарный сайт анастасии скрипкиной с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты и советы

http://recepti.biz.uaРецепты всевозможных диет. База рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter