Запечeне м'ясо із кабачками та сиром

ДРУГІ СТРАВИ
597 Запечeне м'ясо із кабачками та сиром
Фото - Запечeне м'ясо із кабачками та сиром
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 300 г
  • Сало свиняче 100 г
  • Кабачок 400 г
  • Сир твердий 150 г
  • Приправа (для шашлику) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Часник 3 зуб.
  • Сухарі панірувальні 100 г
  • Сік лимона 0.5 ч.л.
  • Перець чорний

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром інгредієнти М'ясо порізати тонкими, довгими пластинами, сало порізати тонкими невеликими шматочками, посолити, поперчити, посипати приправою для шашлику, вичавити часник, скропити соком лимона.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Скласти шматочки м'яса один на одного і залишити маринуватися на 30 хвилин.

фото Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Кабачок розрізати на 4 частини, очистити від шкірки і насіння.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром М'ясо Порізати кабачок тонкими скибочками-пелюстками, посолити, поперчити, посипати приправою для шашлику, перемішати і залишити на 30 хвилин.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Сало свиняче Сир порізати тонкими пластинками.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Кабачок Скласти конструкцію із продуктів на плоскій тарілці: шматочок м'яса обваляти у сухарях, зверху покласти шматочки сала, присипати їх сухарями.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Сир твердий Кабачки умочити у сухарі і покласти на сало.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Приправа Зверху, на скибочки кабачків, укласти пластинки сиру. Присипати сухарями.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Сіль Таким чином зібрати всю гірку.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Часник На фольгу викласти шар із кабачків.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Сухарі паніровoчние На кабачки перевернути конструкцію.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Сік лимона Обкласти з усіх сторін скибочками кабачків, обваляти у сухарях. На верх викласти шматочки сиру.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Перець чорний На сир - знову скибочки кабачків.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Загорнути спорудження у фольгу і залишити на 2-3 години для просочення всіх продуктів один від одного (можна на ніч).

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром Запікати у духовці близько півтори години.

Запечeнное м'ясо з кабачками і сиром 

Простые рецепты блюд - кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

recepti.biz.ua рецепт диетического тортика

Простые рецепты: рецепты выпечки на рождество.

recepti.biz Газета для изучающих французский

Французская кухня рецептыГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов

Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з свинячим язиком. Потрясающе вкусный салат.

Рецепты салатов морепродуктыРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter