Запечeне м'ясо із кабачками та сиром
- М´ясо (свинина) 300 г
- Сало свиняче 100 г
- Кабачок 400 г
- Сир твердий 150 г
- Приправа (для шашлику) 1 ст.л.
- Сіль
- Часник 3 зуб.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Сік лимона 0.5 ч.л.
- Перець чорний
М'ясо порізати тонкими, довгими пластинами, сало порізати тонкими невеликими шматочками, посолити, поперчити, посипати приправою для шашлику, вичавити часник, скропити соком лимона.
Скласти шматочки м'яса один на одного і залишити маринуватися на 30 хвилин.
Кабачок розрізати на 4 частини, очистити від шкірки і насіння.
Порізати кабачок тонкими скибочками-пелюстками, посолити, поперчити, посипати приправою для шашлику, перемішати і залишити на 30 хвилин.
Сир порізати тонкими пластинками.
Скласти конструкцію із продуктів на плоскій тарілці: шматочок м'яса обваляти у сухарях, зверху покласти шматочки сала, присипати їх сухарями.
Кабачки умочити у сухарі і покласти на сало.
Зверху, на скибочки кабачків, укласти пластинки сиру. Присипати сухарями.
Таким чином зібрати всю гірку.
На фольгу викласти шар із кабачків.
На кабачки перевернути конструкцію.
Обкласти з усіх сторін скибочками кабачків, обваляти у сухарях. На верх викласти шматочки сиру.
На сир - знову скибочки кабачків.
Загорнути спорудження у фольгу і залишити на 2-3 години для просочення всіх продуктів один від одного (можна на ніч).
Запікати у духовці близько півтори години.
Простые рецепты блюд - кекс з яблуками рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.ua рецепт диетического тортика
Простые рецепты: рецепты выпечки на рождество.
recepti.biz Газета для изучающих французский
Французская кухня рецептыГазета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салат з свинячим язиком. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты салатов морепродуктыРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter