Запечене м'ясо
- Свинина 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Сіль
- Лавровий лист
- Майонез
- Часник
М'ясо натерти добре сіллю і перцем, дати постояти 1 годину.
Потім зробити надрізи по всьому м'ясу, часник порізати на пластини.
У ці надрізи запхнути пластинку часнику і горошину перцю, так заповнити всі надрізи.
Потім ще раз добре посолити.
Взяти фольгу, цибулю порізати кільцями, половину викласти на фольгу, зверху пару листочків лаврових, м'ясо, знову цибулю і лавровий лист.
Замотати у фольгу і поставити на 3 години.
Потім 3 ст. л. майонезу і цибулю зняту із м'яса перемішати, дуже добре цією кашкою обмазати м'ясо, замотати у ту ж фольгу, покласти на форму, запікати при 200 градусах 2 години.
Спочатку запікати 1,5 год, відкрити м'ясо від фольги, тільки вгору, полити соком, який утворився і ще 30 хвилин, далі вимкнути духовку, знову полити м'ясо і дати постояти доки не охолоне духовка.
www.recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы
Крещатый Яр торт фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter