Запечене м'ясо

ДРУГІ СТРАВИ
676 Запечене м'ясо
Фото - Запечене м'ясо
інгредієнти:
  • Свинина 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець чорний (мелений і горошком)
  • Сіль
  • Лавровий лист
  • Майонез
  • Часник

Запечене м'ясо інгредієнти М'ясо натерти добре сіллю і перцем, дати постояти 1 годину.

Потім зробити надрізи по всьому м'ясу, часник порізати на пластини.

У ці надрізи запхнути пластинку часнику і горошину перцю, так заповнити всі надрізи.

Потім ще раз добре посолити.

Взяти фольгу, цибулю порізати кільцями, половину викласти на фольгу, зверху пару листочків лаврових, м'ясо, знову цибулю і лавровий лист.

Замотати у фольгу і поставити на 3 години.

Запечене м'ясо Потім 3 ст. л. майонезу і цибулю зняту із м'яса перемішати, дуже добре цією кашкою обмазати м'ясо, замотати у ту ж фольгу, покласти на форму, запікати при 200 градусах 2 години.

Спочатку запікати 1,5 год, відкрити м'ясо від фольги, тільки вгору, полити соком, який утворився і ще 30 хвилин, далі вимкнути духовку, знову полити м'ясо і дати постояти доки не охолоне духовка.

фото Запечене м'ясо

www.recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты мясных закусок с фотоРецепты и советы

Крещатый Яр торт фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter