Запечене куряче філе «Золота перлина»
- Філе куряче (грудка або зі стегенець) 6 шт.
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Шинка копчена куряча 150 г
- Сметана
- Сіль, перець
- Карі, куркума
Печериці нарізати соломкою і обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Курячу шинку нарізати невеликим кубиком.
Почищену ріпчасту цибулю нарізати кубиком і обсмажити на олії.
Шинку, обсмажені цибулю та печериці з'єднати. Заправити сметаною, посолити, поперчити і перемішати.
Куряче філе розрізати уздовж і відбити (поклавши у пакет). Філе натерти сіллю, куркумою і карі.
На формочку вистелити шматок алюмінієвої фольги. Потім куряче філе, у середину покласти трохи начинки, так щоб краї філе закрили її.
Закрити начинку краями філе і защипнути фольгу. Запікати у духовці при 200-220°С 30-40 хвилин. Коли страва буде готова, акуратно зняти фольгу і подавати із будь-яким гарніром.
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные. Торты без выпечки рецепты.
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинария с пошаговыми фотографиями.
Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.
иэготовление майонеза в домашних условиях
Рецепт пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter