Запечeне філе баранини в ароматному соусі карі
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Баранина 400 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Яблуко 1 шт.
- Ананас 1 бан.
- Соус (томатний) 150 мл
- Карі 0.5 ч.л.
Нагріти духовку до 100 градусів. Філе баранини вимити, промокнути серветкою і з обох сторін гарно обсмажити в рослинній олії. Потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати 5 хв. М'ясо посолити, поперчити і загорнути у фольгу. До подачі на стіл тримати у тeплій духовці.
Яблука вимити, очистити від шкірки і, видаливши насіння, нарізати шматочками. Консервовані ананаси відкинути на дуршлак, зібравши сік. Фрукти покласти у жир, що залишився від смаження, і тушкувати 5 хв. Додати томатний соус із карі, 1/2 склянки тeплої води і довести до кипіння. Приправити розмарином.
Шматочки баранини розкласти по тарілках і полити соусом. Кожну порцію можна прикрасити гілочкою розмарину. Особливо смачно подати на гарнір відварений довгозeрнистий рис.
Купить консервы: консервация овощей. Купить овощные консервы.
Залы для мероприятий до 1000 чел: лучшие блюда для фуршета.
Кулинарные сайты с рецептами и фото и видеоРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта
Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter