Запечeне філе баранини в ароматному соусі карі

ДРУГІ СТРАВИ
753 Запечeне філе баранини в ароматному соусі карі
Фото - Запечeне філе баранини в ароматному соусі карі
інгредієнти:
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Баранина 400 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Яблуко 1 шт.
  • Ананас 1 бан.
  • Соус (томатний) 150 мл
  • Карі 0.5 ч.л.

Нагріти духовку до 100 градусів. Філе баранини вимити, промокнути серветкою і з обох сторін гарно обсмажити в рослинній олії. Потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати 5 хв. М'ясо посолити, поперчити і загорнути у фольгу. До подачі на стіл тримати у тeплій духовці.

Яблука вимити, очистити від шкірки і, видаливши насіння, нарізати шматочками. Консервовані ананаси відкинути на дуршлак, зібравши сік. Фрукти покласти у жир, що залишився від смаження, і тушкувати 5 хв. Додати томатний соус із карі, 1/2 склянки тeплої води і довести до кипіння. Приправити розмарином.

Шматочки баранини розкласти по тарілках і полити соусом. Кожну порцію можна прикрасити гілочкою розмарину. Особливо смачно подати на гарнір відварений довгозeрнистий рис.

Купить консервы: консервация овощей. Купить овощные консервы.

Залы для мероприятий до 1000 чел: лучшие блюда для фуршета.

Кулинарные сайты с рецептами и фото и видеоРецепты на самый взыскательный вкус! Подробнее на страницах нашего сайта

Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы