Запечена яловичина зі свіжими овочами та горіховим соусом «Шкільна пора»
- Яловичина (безкісткова) 600 г
- Огірок 2 шт.
- Помідор 7 шт.
- Горіхи кедрові 90 г
М'ясо вимити, обсушити.
М'ясо яловичини нарізати кубиками.
Додати сіль і перець чорний.
М'ясо укласти на решітку і поставити запікатися на 35 хвилин.
Приготувати соус горіховий. Олію та горіхи кедрові подрібнити у блендері, додати сіль, часник сушений, знову все перемішати.
Готове м'ясо нанизити на шпажки, чергуючи зі скибочками огірків і помідорів. Шпажки встановити у вигляді куреня, соус налити у соусники.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные блоги
Салат з селери з куркоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Печенье за 15 минут рецептыПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
www.recepti.biz.ua рецепты блюд новогодней кухни
Салат с Курицей и виноградом кишмишРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт греческого салата - салаты с белыми грибами рецепты.
Праздничное новогоднее блюдоРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт торта медовикРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Рецепты на праздничный стол.
recepti.biz О суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter